Moneta Vozovnica

Plačevanje z Moneto na avtobusih omogoča zelo enostaven in hiter način plačevanja vozovnic. Monetin validator uporablja Ljubljanski potniški promet, ki poleg kartice Urbana omogoča plačevanje vozovnic tudi z Moneto. Z Moneto pa lahko uporabniki tudi polnijo račun kartice Urbana.

S plačevanjem vozovnic prek Monetinega validatorja se izognete plačevanju z gotovino in tako vam, kakor tudi vašim potnikom, omogočite hitrejši proces plačevanja vozovnic.

Kako poteka postopek plačila vozovnice?

  1. Potnik v svoj mobilnik odtipka številko 1899 in ga prisloni na validator.
  2. V odgovor takoj prejme sporočilo SMS s potrditvijo plačane vozovnice, ki velja kot račun. Čas veljavnosti vozovnice poljubno določite.

Monetin validator, ki je nenehno v stanju pripravljenosti za plačevanje z mobilnim telefonom, imate lahko v avtobusih nameščen na več mestih.

Za dodatne informacije nas pokličite na:

  • 01 472 80 00, 01 472 80 13 (Telekom Slovenije)
  • 02 229 28 30 (Nova KBM)
  • ali izpolnite informativni obrazec

Oprema plačilnih mest

Svojim strankam sporočite, da omogočate plačevanje z Moneto. Vaše plačilno mesto (vhodna vrata avtobusa ali notranjost) opremite z diskretnimi, a opaznimi nalepkami Moneta, ki vam jih brezplačno priskrbimo.

Moneto lahko oglašujete. Pri navajanju Monete v vaših gradivih prosimo, da sledite in upoštevate pravila celostne grafične podobe ter da nam gradivo pred javno objavo posredujete v pregled in potrditev.

Izbira Monete

Uresničite svojo zamisel.
Izberite Moneto za vaše poslovanje.

Kontakt

Če želite postati ponudnik Monete lahko pokličete: