Moneta Terminali

Moneto Terminali uporablja vse več trgovcev, gostincev, taksistov in ostalih ponudnikov izdelkov ali storitev, ker lahko kupci namesto z gotovino ali plačilnimi karticami plačujejo priročno z Moneto.

Gostinci se za ta kanal odločajo tudi zato, ker se lahko z Moneto Terminal doplača razliko pri subvencionirani študentski prehrani.

Moneta Terminali so prenosljivi in preprosti za uporabo.

Moneta Terminali

Ob sklenitvi poslovnega sodelovanja vam zagotavljamo osebni pristop in nudimo vso potrebno strokovno pomoč. Uvedba rešitve Monete Terminali je možna na terminalski opremi družbe Margento storitve d.o.o., ki jo priskrbite sami, ali jo že imate v uporabi. Poskrbeli bomo za vključitev v sistem in vam nudili osnovno izobraževanje. Izvajanje plačevanja nakupov prek sistema Moneta se vam omogoči s tem, da se na terminale namesti ustrezna programska oprema Moneta Terminali.

Za dodatne informacije nas pokličite na:

Značilnosti terminala Margento

 • Je prenosljiv in za njegovo delovanje ne potrebujete stalnega električnega napajanja.
 • Opremljen je s tiskalnikom, ki omogoča izpis obvestila o plačilu.
 • Uporaba terminala je enostavna. Vnesete znesek plačila in ga potrdite. Uporabnik pokliče 180, vtipka varnostno kodo PIN za Moneto (če jo pri plačevanju z Moneto uporablja) in svoj mobilnik približa terminalu Moneta. Steče povezava, opravi se transakcija in nakup je končan.
 • Omogoča tudi doplačilo pri študentski prehrani.
 • Doplačilo obroka in identifikacija študenta sta opravljeni v enem koraku.

Za vsako opravljeno transakcijo dobite potrdilo – enako kot pri terminalih POS.

Prednosti Moneta terminalov

 • Za uvedbo Moneta Terminalov v svoje poslovanje ne potrebujete telefonske ali internetne linije.
 • Prav tako ne potrebujete komunikacijske infrastrukture: prenos podatkov poteka prek uporabnikovega mobilnika.
 • Ker je terminal Moneta prenosljiv, ga lahko vašim strankam ob plačilu prinesete.
 • Če ste ponudnik študentske prehrane, lahko preverite upravičenost študenta do subvencije in mu hkrati doplačilo obroka zaračunate z Moneto – oba procesa tako izvedete v enem koraku.
 • Večji potencialni krog kupcev: mobilni telefon pri Mobitelu in Si.mobilu uporablja že 90 % prebivalcev Slovenije.
 • Brezplačna predstavitev na spletni strani Moneta.

Varnost nakupa

Plačevanje z Moneto na Moneta Terminalih je med najbolj varnimi načini brezgotovinskega plačevanja. Sistem Moneta je zavarovan z najsodobnejšimi varnostnimi tehnologijami, ki zagotavljajo varno okolje za izvajanje transakcij, tako na strani uporabnikov kot ponudnikov. Poskrbeli smo tudi za ustrezno kodiranje podatkov ter njihov varen in zanesljiv prenos.

Oprema spletnih mest z znakom Monete

Svojim strankam sporočite, da omogočate plačevanje z Moneto. Vaše plačilno mesto (vhodna vrata ali notranjost) opremite z diskretnimi, a opaznimi nalepkami Moneta, ki vam jih brezplačno priskrbimo.

Moneto lahko oglašujete. Pri navajanju Monete v vaših gradivih prosimo, da sledite in upoštevate pravila celostne grafične podobe, ter da nam gradivo pred javno objavo posredujete v pregled in potrditev.

Izbira Monete

Uresničite svojo zamisel.
Izberite Moneto za vaše poslovanje.

Kontakt

Če želite postati ponudnik Monete lahko pokličete: