Moneta SMS

Moneta SMS ponuja rešitev plačevanja, ki omogoča enostavno zaračunavanje storitev prek sporočil SMS in USSD. Postopek plačila poteka hitro in enostavno.

Za plačevanje z Moneto SMS si lahko izberete samostojne številke v sklopu od 7000 do 7999. Kot ponudnik Monete lahko dobite lastno samostojno številko (ki jo izberete iz omenjenega sklopa ali uporabite že zakupljeno samostojno številko, ki jo uporabljate v okviru storitev M:vrat oz. Si.mosta).

Moneta SMS

Pri odločitvi za uvedbo Monete vam nudimo strokovno pomoč in osebni pristop. Ob sklenitvi poslovnega sodelovanja steče postopek priključitve in testiranja sistema. Pri tem ne potrebujete dodatne programske ali strojne opreme, vzpostavitev pa je mogoča že v nekaj dneh.

Za dodatne informacije nas pokličite na:

  • 01 472 80 00, 01 472 80 13 (Telekom Slovenije)
  • 02 229 28 30 (Nova KBM)
  • ali izpolnite informativni obrazec

Prednosti Monete SMS

  • Enostavna uporaba: kupec potrebuje le mobilnik.
  • Večji potencialni krog kupcev: mobilni telefon pri Telekomu Slovenije in A1 uporablja že 90 % prebivalcev Slovenije.
  • Nizki zagonski in fiksni stroški: za uvedbo Monete SMS ne potrebujete nove programske ali strojne opreme.
  • Hitra in enostavna implementacija: Moneto SMS vzpostavite v samo nekaj dneh, s pomočjo naših strokovnjakov in z že preizkušenimi postopki.
  • Stalen nadzor plačil: Moneta SMS vam omogoča dnevni, tedenski in mesečni vpogled v statistike o vseh opravljenih nakupih na vaših straneh oz. v vaši trgovini.
  • Dodatna promocija: brezplačna predstavitev na spletni strani Moneta.

Pomembno: Na uporabniških straneh za ponudnike imate možnost stalnega pregleda transakcij, dostop do izpiskov, primernih za avtomatsko knjiženje in kontrolo. Dostop do uporabniških strani vam omogočimo, ko postanete ponudnik Monete.

Varnost nakupa

Plačevanje z Moneto prek sporočil SMS je med najbolj varnimi načini brezgotovinskega plačevanja. Sistem Moneta je zavarovan z najsodobnejšimi varnostnimi tehnologijami, ki zagotavljajo varno okolje za izvajanje transakcij, tako na strani uporabnikov kot ponudnikov. Poskrbeli smo tudi za ustrezno kodiranje podatkov in njihov varen prenos.

Izbira Monete

Uresničite svojo zamisel.
Izberite Moneto za vaše poslovanje.

Kontakt

Če želite postati ponudnik Monete lahko pokličete: