Moneta periodična plačila

Moneta periodična plačila je odlična rešitev za vse, ki želite, da vam kupci periodično poravnavajo svoje obveznosti, bodisi v enakih bodisi v različnih mesečnih zneskih. Podobno kot pri Moneti SMS kupec potrebuje le svoj mobilni telefon.

Za sprejem periodičnih plačil je potrebnega nekaj ur programerskega dela, na voljo pa je tudi nekaj že izdelanih rešitev naših partnerjev.

Če se odločite za Moneto periodična plačila, vam nudimo brezplačno strokovno in tehnično pomoč. Ob sklenitvi poslovnega sodelovanja se opravi postopek priključitve in testiranja sistema. Pri tem ne potrebujete dodatne programske ali strojne opreme, vzpostavitev pa je mogoča že v nekaj dneh.

Za dodatne informacije nas pokličite na:

Prednosti Monete periodična plačila

  • Enostavna uporaba: kupec potrebuje le mobilnik.
  • Hkratna potrditev več plačil: kupec z enkratno potrditvijo potrdi vsa naslednja plačila, pozneje se plačila izvedejo brez vsakokratne potrditve kupca.
  • Večji potencialni krog kupcev: mobilni telefon pri Telekomu Slovenije in A1 uporablja večina prebivalcev Slovenije.
  • Nizki zagonski in fiksni stroški: za uvedbo Monete periodična plačila ne potrebujete nove programske ali strojne opreme.
  • Hitra in enostavna implementacija: Moneto periodična plačila vzpostavite v samo nekaj dneh, s pomočjo naših strokovnjakov in z že preizkušenimi postopki.
  • Stalen nadzor plačil: Moneta periodična plačila vam omogoča dnevni, tedenski in mesečni vpogled v statistike o vseh opravljenih nakupih na vaših straneh oz. v vaši trgovini.
  • Dodatna promocija: brezplačna predstavitev na spletni strani Moneta.

Pomembno: Na uporabniških straneh za ponudnike imate možnost stalnega pregleda transakcij, dostop do izpiskov, primernih za avtomatsko knjiženje in kontrolo. Dostop do uporabniških strani vam omogočimo, ko postanete ponudnik Monete.

Izbira Monete

Uresničite svojo zamisel.
Izberite Moneto za vaše poslovanje.

Kontakt

Če želite postati ponudnik Monete lahko pokličete: