Moneta Avtomat

Moneta na avtomatih je primerna za plačevanje na avtomatiziranih plačilnih mestih, ki omogočajo nakup prigrizkov, pijače, parkiranja, kozmetičnih pripomočkov, plačljivih informacij, iger (videoiger, biljarda, fliperjev) itd.

Pri odločitvi o uvedbi Monete vam nudimo strokovno pomoč in osebni pristop. Ob sklenitvi poslovnega sodelovanja, se opravi tudi tehnični postopek implementacije sistema. Plačilna školjka za plačevanje z Moneto se vgradi na obstoječe prodajne avtomate, torej zamenjava ni potrebna. Opravi se le vgradnja in povezava Monete s procesnim centrom Moneta.

kaj je moneta?

Za dodatne informacije nas pokličite na:

Značilnosti avtomatov z oznako Monete

  • Po videzu se od ostalih razlikujejo le po vgrajeni plačilni školjki, ki je last Telekoma Slovenije oz. Nove KBM, vi pa jo prejmete v brezplačno uporabo. Tudi vgradnja na avtomat je brezplačna.
  • Poleg vidnega znaka Moneta morajo biti opremljeni s cenikom in z jasnimi navodili za plačevanje, za katere brezplačno poskrbimo mi.
  • Praktično ni investicijskih stroškov in stroškov vzdrževanja.

Prednosti Moneta Avtomatov

  • Možnost plačevanja majhnih zneskov.
  • Nakup poteka preprosto - z enim samim klicem.
  • Avtomatu ni treba vračati denarja – uporabnik sam vnese točen znesek.
  • Sistem Moneta je uporaben za vso ponudbo izdelkov in storitev na prodajnih avtomatih.
  • Brezplačna predstavitev na spletni strani Moneta.

Varnost nakupa

Plačevanje z Moneto na avtomatih je varen način brezgotovinskega plačevanja. Sistem Moneta je zavarovan z najsodobnejšimi varnostnimi tehnologijami, ki zagotavljajo varno okolje za izvajanje transakcij, tako na strani uporabnikov kot tudi ponudnikov. Poskrbeli smo tudi za ustrezno kodiranje podatkov ter njihov varen in zanesljiv prenos, na katerega ne vplivajo motnje iz okolja ali kakovost uporabnikovega mobilnika.

Oprema plačilnih mest

Avtomate grafično opremimo z Monetinimi oznakami. Uporabniki tako že na prvi pogled opazijo, da omogočate plačevanje z Moneto. Na vidno mesto postavimo znak Monete. Ob plačilno školjko nalepimo uporabniku prijazna navodila. Vaša skrb sta le čitljiv cenik in telefonska številka, na katero sprejemate morebitne reklamacije.

Moneto lahko brez omejitev oglašujete. Pri navajanju Monete v vaših gradivih prosimo, da sledite in upoštevate pravila celostne grafične podobe ter da nam gradivo pred javno objavo posredujete v pregled in potrditev.

Izbira Monete

Uresničite svojo zamisel.
Izberite Moneto za vaše poslovanje.

Kontakt

Če želite postati ponudnik Monete lahko pokličete: