Postanite ponudnik

Vse več kupcev, namesto z gotovino ali plačilnimi karticami, plačuje z Moneto. Moneta je primerna za plačevanje v trgovinah, restavracijah, taksijih, dostavo na dom, na priložnostnih stojnicah, avtomatih, spletnih trgovinah itd. Naj bo Moneta tudi vaše plačilo na dlani.

Izberite tehnološko rešitev, prilagojeno vašemu plačilnemu mestu, in postanite ponudnik Monete najsodobnejšega načina brezgotovinskega plačevanja z mobilnikom, ki vam omogoča:

  • konkurenčno prednost: mobilnik pri Telekom Slovenije in A1 uporablja več kot 1,8 milijona prebivalcev Slovenije.
  • številne ugodnosti brez dodatnih finančnih bremenitev: brezplačno vam svetujemo, vgradimo ustrezno opremo in objavimo vaše podatke na spletni strani Moneta.

Pogoji sodelovanja

Če želite postati ponudnik Monete, morate izpolnjevati naslednje komercialne pogoje. Imeti morate:

  • poslovni transakcijski (TRR) račun, ki se ga mora razbrati iz AJPES-a;
  • slovensko davčno številko.

Ob sklenitvi pogodbe o sodelovanju se spoštujejo tudi pogodbena določila oziroma pogoji sodelovanja, ki so v njej zapisana. Ključna med njimi so:

  • Kot ponudnik Monete ste pogodbeno obvezani, da vaše plačilno mesto vidno označite oz. opremite z Monetinimi oznakami (nalepke za plačilno mesto in drugo), ki vam jih brezplačno priskrbimo. V vašem tržnem komuniciranju lahko tudi omenjate poslovanje z Moneto, njena pojavnost pa mora biti v skladu s celostno podobo Monete.
  • Za vsak nakup oz. plačilo z Moneto morate uporabniku storitve Moneta izdati potrdilo o opravljeni transakciji, ki velja kot uradni račun.
  • Kot ponudnik Monete ste odgovorni za sprejemanje in reševanje reklamacij uporabnikov storitve Moneta. Vse reklamacije rešujete v svojem imenu in za svoj račun, v skladu z veljavno zakonodajo.

Kontakt

Če želite postati ponudnik Monete lahko pokličete: