Z Moneto v svet kriptovalut

01.02.2018

Uporabniki Monete se pridružujemo trgu s kriptovalutami z možnostjo nakupa na enostaven in hiter način. Prek storitve Moneta SMS je sedaj mogoče kupiti kupone za kriptovaluti Bitcoin ali Ethereum. Kupone unovčite na spletnem portalu bitins.net.

Z Moneto v svet kriptovalut

 

Nakupovanje kriptovalut oziroma kuponov za nakup kriptovalut pa je sicer, tako kot vsaka investicija, povezano z določenim tveganjem, zato je priporočljivo poznavanje tako tehnologij kot finančnih trgov. Uporabnikom priporočamo, da predhodno pridobijo čim več relevantnih informacij, na podlagi katerih bodo lažje ocenili morebitne koristi in tveganja, ter spremljajo dogajanje v zvezi z izbrano kriptovaluto tudi po nakupu.

 

Nakup kuponov za kriptovaluti je hiter in enostaven, za dodatno varnost pa poskrbi dvostopenjski postopek nakupa:

 - uporabniki Monete pošljite SMS ključno besedo Bitins z želenim zneskom nakupa na številko 7444
primer: če želite kupiti kupon za 50 evrov, v SMS vpišete Bitins 50
- ko prejmete potrditveni SMS, nakup potrdite s klicem na *188#
- po potrditvenem klicu prejmete številko kupona, ki ga na bitins.net unovčite za kriptovaluto Bitcoin ali Ethereum

 

Najmanjša vrednost nakupa je 20 evrov, najvišja vrednost nakupa pa je odvisna od limita za plačila z Moneto. Znesek nakupa je poljuben, zaokrožen na cela števila.

 Gre za edinstven način nakupa, ki je na voljo uporabnikom storitev Telekoma Slovenije (naročnikom in predplačnikom), A1 Slovenija (naročnikom) in komitentom Nove KBM, ki so hkrati uporabniki enega izmed navedenih operaterjev.

 Storitev deluje na celotnem področju Evropske unije, kar pomeni, da lahko uporabniki Monete kupujete kriptokupone tudi, ko se nahajate zunaj meja Slovenije in gostujete v omrežjih telekomunikacijskih operaterjev v državah EU.

Prek Monete SMS vstopite na trg kriptovalut!

 

Nazaj