Z Moneto plačujte v Termah Čatež

25.08.2017

Pobegnite v svoj kotiček vodnega raja in odkrivajte vrtince neskončne vodne zabave.

Z Moneto plačujte v Termah Čatež

V Termah Čatež si z Moneto privoščite neskončno vodno zabavo, wellness in  kulinarična razvajanja,... Tako lahko celo leto uživate v zdravem, sproščenem kopanju v številnih bazenih poletne in zimske Termalne riviere. Pobegnite v  svoj kotiček vodnega raja in odkrivajte vrtince neskončne vodne zabave. Kadarkoli. Pozimi in poleti. Jeseni in spomladi. Plačajte pa z Moneto.

V razkošju igrivih termalnih voda na poletni in zimski Termalni rivieri, ki z vodnimi atrakcijami navdušujeta vse generacije, se neskončni užitki in številna doživetja prepletajo 365 dni v letu.
Poletna Termalna riviera z največjim zunanjim bazenskim kompleksom daleč naokoli omogoča zabavo za vse generacije na več kot 10.000 m² termalnih vodnih površin. Od konca aprila do oktobra navdušujejo adrenalinski tobogani in drče, počasna reka, bazen z valovi, otroški vodni park, Termalna formula, Gusarski otok ... Na katerikoli dan v letu zaplavajte v vodno avanturo zimske Termalne riviere in ujemite svoj val na progi za deskanje, se spustite po toboganu »skakalnica« ali »kamikaza«, najmlajši pa se prepustite čarobnemu svetu gusarske ladje. Gusarske dogodivščine lahko doživite tudi v naselju plavajočih hišk sredi jezera, pravo indijansko pustolovščino pa v čisto pristnih indijanskih šotorih.

 

Nazaj