Z Moneto plačujte v Šport Ljubljana

24.04.2017

Plačevanje z Moneto je varno in predvsem priročno. Odslej tudi Šport Ljubljana, ki nudi pestro izbiro rekreacije, omogoča plačevanje z Moneto.

Z Moneto plačujte v Šport Ljubljana

Najbolj priljubljen način vadbe v pokritih objektih je obisk fitnesa in skupinskih vadb v Fitnesu Tivoli in Fitnesu Vič. Rekreativni plavalci lahko od septembra do konca junija plavajo na Kopališču Tivoli, v toplejših mesecih pa na Kopališču Kolezija in Kopališču Kodeljevo. V Tivoliju na voljo več savn, ki so odprte skozi vse leto in nudijo tudi teraso za sončenje v toplih mesecih. Na prenovljenem strelišču na Rudniku nudimo športno in interaktivnem lasersko streljanje. Za ljubitelje golfa smo v Golf centru Stanežiče postavili novo vadbišče, igralcem tenisa pa so na voljo naša igrišča v Parku Kodeljevo in Parku Tivoli, ki obratujejo od aprila do oktobra. V hladnejših mesecih vabimo na drsanje v Halo Tivoli in Dvorano Zalog. Tekom celega leta pa ponujamo rekreacijo in sprostitev na Kegljišču Bežigrad, ob igranju namiznega tenisa (Park Rudnik in Park Kodeljevo) ali dvoranskih športov (Dvorana Stožice, Hala Tivoli, Dvorana Kodeljevo, Dvorana Staničeva, Dvorana Ježica). Večino naših objektov spremljajo tudi gostinski lokali, kjer je možno plačati z Moneto, kakor tudi v najbolj športni hiši v mestu, Hiši športa.

 

Lokacije, kjer je možno plačevati z Moneto: Park Tivoli (Letni bar, Zimski bar, Tenis Tivoli, Fitnes Tivoli, Savna Zlati klub, Bar Aquatica), Park Vič (Gimnastični center, Bar Kolezija), Park Kodeljevo (Kopališče Kodeljevo, Bar Slovan, Tenis Kodeljevo), Park Ježica (Kegljišče Bežigrad), Park Šiška (Golf Stanežiče), Dvorana Stožice, RIC Sava - Caffe Plaža, Hiša Športa.

Nazaj