Po nakupih z Moneto

10.04.2017

Uporabite mobilni telefon z Moneto za plačilo tako majhnih kot velikih zneskov. Z mobilnim telefonom lahko hitro, enostavno in varno plačate jutranjo kavo, sendvič ali pijačo, natočite gorivo, poravnate parkirnino ali vožnjo s taksijem, rezervirate počitniški aranžma ter udobno nakupujete prek spleta ali v trgovinah.

Po nakupih z Moneto

Z Moneto je namreč možno plačevati na številnih plačilnih mestih, označenih s prepoznavnim Monetinim znakom, avtomatih in parkomatih, na spletu, v telefonski prodaji, v trgovinah in lokalih, na bencinskih servisih in v okrepčevalnicah ob avtocesti, dostavo na dom in druge premične storitve, kot je taksi, na avtobusih ljubljanskega mestnega prometa, pa tudi v restavracijah s ponudbo za študente.  Danes lahko Moneto uporabite na več kot 10.000 plačilnih mestih. Ob tem lahko zasebne nakupe z Moneto poravnate tudi s službenim mobilnikom, saj je poslovnim uporabnikom na voljo ločen račun za službene in zasebne storitve.

 

 

 

Z Moneto lahko plačujete vsi naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije in A1 ter komitenti banke Nova KBM, ki ste hkrati uporabniki mobilnih storitev enega izmed navedenih operaterjev.

Nazaj